top of page

HET VERSCHIL

 Wat doe ik?​

 

Advies | Training | Begeleiding | Inspiratie

 

op het gebied van:

  • persoonlijke & professionele ontwikkeling

  • samenwerking & communicatie

  • herstel van stress en burn-out volgens CSR®-methode

 

Ik maak het verschil door het leveren van maatwerk afgestemd op ieders persoonlijke behoeften.

 

Mijn aanpak is persoonlijk, authentiek, positief, praktisch, concreet en ook humor mag zeker niet ontbreken. 

 

Als gecertificeerd coach ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Beroepscoaches (NOBCO) en conformeer ik me aan de Internationale ethische gedragscode. Voor meer info zie www.nobco.nl

"Soms moet je veranderen om jezelf te kunnen blijven."

 

DISC-Analyse

 

 

DISC gecertificeerd

 

Mensen maken het verschil! Om mensen meer inzicht te geven in hun eigen voorkeuren en handelen, maak ik gebruik van DISC®. Dit is een instrument dat persoonlijke gedrags- en communicatiepatronen zichtbaar maakt. Een soort van "gebruiksaanwijzing" van jezelf.  Een betrouwbaar instrument dat al vele mensen inzicht heeft gegeven in hun eigen gedragingen en die van anderen. Er is geen goed of fout. Vooral de spiegel die leidt tot zelfinzicht is een verademing voor mensen. Het maakt je bewust, het biedt houvast en helderheid om jezelf en je omgeving positief te beïnvloeden. Van welke activiteit in je leven ga jij glunderen en straal jij enthousiasme uit? Daarmee maak jij het verschil:  “Doen waar je goed in bent en blij van wordt”!

"Je bent precies goed zoals je bent! Blijf vooral jezelf, er zijn al genoeg anderen!"

Mijn werkervaring
 

Na ruim 17 jaar werkzaam te zijn geweest in de verzekeringen & financiële dienstverlening, waarvan bijna 14 jaar als mede-zelfstandig ondernemer binnen een familiebedrijf, heb ik het besluit genomen mijn carrière een nieuwe wending te geven. Ik heb in al die jaren veel mogen leren en op een fijne en collegiale manier met mensen samen mogen werken. Iets wat ik nog dagelijks koester. In al die jaren heb ik ervaren hoe bijzonder en waardevol het is om met een team ervoor te gaan en samen successen te boeken en te vieren. Altijd stond de klant daarin centraal. Een organisatie kan niet stralen zonder de positieve energie van mensen die er werken. Deze ervaring heeft me geïnspireerd om me op dit vlak verder te bekwamen. Het stond vast, ik wilde mensen en organisaties helpen om dichter bij hun kracht te komen en de beste versie van zichzelf te laten zien. Aan zichzelf en aan hun omgeving!

 

Mijn ervaring

 

bottom of page